Amateursletjes die al eens een minigangbang hebben mee maken.

Kijk gerust even verder bij deze amateursletjes. Want deze geile huisvrouwen hebben al een keer een minigangbang avond meegemaakt. Tevens zijn tijdens deze geile avonden ook films gemaakt en deze kan je terug zien op de speciale gangbang

Gangbangsletje Wendy
Met Wendy en 3 mannen hebben we een mini gangbang avond meegemaakt in Enschede. Boven in de bioscoop van sexshop Bowika heeft Wendy deze gangbang ondergaan. De mannen wisselde elkaar steeds af en op deze manier had Wendy niets te klagen.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

Gangbangsletje Anestasia
Met Anestasia en 5 kanjers een zalige gangbang avond meegemaakt. Overal en telkens waren bij haar stijve pikken te vinden. Elke man is wel minimaal 3 keer klaar gekomen. Voor Anestasia was dit de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Dus lijkt het je geil om deze slet eens goed te nemen, meld je dan aan. Zowel haar kale kut als haar strakke kont gaatje wil lekker genomen worden.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Tanja.
Op 9/11/05 met Tanja een super gangbang avond beleeft. Bij haar thuis en met 10 man. Was super geil en Tanja is dan ook meerdere keren klaar gekomen. De mannen konden geen genoeg van haar krijgen. Omdat er zo veel waren gekomen, werd ze steeds meer geneukt. Gelukkig was ook haar vriendin Anja erbij en konden de meiden elkaar aflossen.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Anja
Anja is de vriendin van Tanja en samen hebben ze op deze geile avond 10 mannen geneukt. Was een super lekkere avond. Met haar zalige strakke ronde billen, wist ze elke deelnemer gek te maken. Wat een super lekker dier. Pijpen kan ze zalig en meerdere zijn dan ook al zuigend klaar gekomen. Met Anja gaat amateursletjesgangbang ook zeker nog eens een solo gangbang avond houden. Dus meld je aan voor deze meid.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

Gangbangsletje Marylin
Ts Marylin wilde wel eens met een aantal mannen tegelijker tijd sexen. 4 mannen durfde het wel aan op 23-09-05 en hebben dan ook Marylin in haar kontje genomen. Soms werd ze dan tegelijker tijd gepijpt. Het sperma kwam dan ook geregeld op Marylin haar gezicht terecht. Er komt zeker nog een vervolg van deze geile avond. Dus meld je snel aan. Gewoon sexen met TS Marylin.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Lina, 2de keer.
Met Lina is voor de 2de keer een gangbang avond gehouden. Dit keer in Nijmegen en wel op 29-07-05. Samen met 5 leuke mannen wist ze deze avond meerdere keren klaar te komen. De mannen konden niet genoeg krijgen van haar lekkere kutje. Ondanks haar wat hogere leeftijd, ziet deze kanjer er zalig uit en weet ze elke man nog gek te krijgen. Er komt zeker nog eens een keer een vervolg, dus wil je mee doen, meld je dan aan via de sletjes pagina.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Wendy
Met Wendy is een geile gangbang avond in juni 2005 georganiseerd, samen met 4 potente mannen. Ze vond het eerst heel eng en spannend, maar al snel kwam het beest in haar los en liet ze zich geheel gaan. Wat kon deze meid zalig zuigen. Telkens was haar mondje gevuld met een warme pik. Na deze avond heeft ook Wendy te kennen gegeven, dat ze graag een vervolg hiervan kan mee maken. Dus heren, aanmelden kan ook voor deze kanjer weer. Deze avond zal plaats vinden in Nijmegen of anders in Den Haag. Maar Nijmegen is ons goed bevallen. Dus daar gaan we nu even vanuit.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Jennifer
Met Jennifer is er in de maand mei van 2005 een geile gangbang film opgenomen. 4 kanjers wisten haar meerdere keren goed hard klaar te neuken. De avond was een geil succes en aan het eind van de avond, zat Jennifer dan ook goed onder het sperma. Er komt zeker nog een vervolg op deze avond.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

Gangbangsletje Lina
Met Lina is in eind 2004 een gangbang gehouden in Rotterdam. Lina samen met 5 kanjers van mannen. Lina is meerder malen klaar gekomen en ook de 5 mannen konden meerdere keren hun zaad over haar lichaam kwijt. Voor Lina was dit haar eerste gangbang, maar zeker niet haar laatste.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Linsey
Met Linsey hebben we in Maart 2005 een geile gangbang avond gehad. De opkomst van de mannen viel een beetje tegen, maar die er waren geweest, wisten wel goed hun gereedschap te gebruiken. Linsey heeft het prima naar haar zin gehad en iedereen is dan ook meerdere malen klaargekomen. Linsey kwam zelf een paar keer spuitend klaar.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Black bird
Eind 2004 is er een gangbang met Black Bird geweest in Rotterdam. Er hebben 5 mannen mee gedaan aan deze super geile avond. Meerdere malen kwamen de mannen in BlackBird haar gezicht klaar en droop het sperma van haar wangen. Voor Black Bird was dit de eerste keer, maar er komt zeker een vervolg in 2005. Dus lijkt het je geil om eens met deze robuste dame te sexen, meld je dan even aan via de aanmeld pagina.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Kimberly
In Januarie 2005 heeft Kimberly haar eerste gangbang avond mogen meemaken in Amsterdam. Door 6 mannen is deze geile meid goed genomen en wisten ze haar goed klaar te krijgen. Telkens waren er wel een paar mannen met haar bezig en wanneer dit weer klaar waren gekomen, kwamen de andere er weer bij. Ze heeft ze bijna 3 liggen neuken, pijpen en trekken. Wat een geile boel was het in Amsterdam.
Emailen om mee te doen, kan via de aanmeld pagina.

 

Gangbangsletje Develin
In 2004 zijn er meerdere gangbang films opgenomen met Develin. Deze vol slanke huisvrouw kan er geen genoeg van krijgen. Telkens wist ze tijdens de gangbang avonden de mannen gek te maken. Op deze avond zijn 13 mannen minimaal wel 2 keer klaar gekomen. Overal zat hun sperma. Wie weet komt er nog een vervolg op deze geile avonden, want Develin is even tijdelijk uit de running.

 

Gangbangsletje Anneke
In 2004 is er ook 1 keer een gangbang avond georganiseerd samen met Anneke. Samen met nog 2 geile kanjers, wist ze de mannen goed te vermaken. Meerdere malen zijn verschillende mannen over haar heen klaar gekomen. Anneke kon er geen genoeg van krijgen. Deze geile gangbang slet kan je overal tegen komen.

 

Gangbangsletje lady Sandra
In 2004 is er ook 1 keer een gangbang avond georganiseerd samen met Lady Sandra en haar vriendinnen. Ze wist de mannen goed te vermaken. Meerdere malen zijn verschillende mannen over haar heen klaar gekomen. Sandra kon er geen genoeg van krijgen. Deze geile gangbang slet kan je overal tegen komen.

 

Gangbangsletje Ts Marylin
Ts Marylin is een trans die er ook geen genoeg van kan krijgen. Tijdens de gangbang avond, zijn verschillende heren door haar genomen. Met haar grote mond, wist ze menig man klaar te pijpen en konden de mannen ook bij haar wat pijp werk doen. Het was weer eens wat anders. 8 mannen hebben mogen spelen met deze geile TS girl.

 

Naam model; Hier had jou naam kunnen staan

 
Terug naar de hoofdpagina